500+ bilder sålda

 

Jag brukar inte skryta, men idag ska jag ge mig på ett försök.

Jag har nämligen under de senaste månaderna haft fotograferandet som en sidoverksamhet och inte hunnit lägga ner så mkt tid på det som jag vill eller tidigare kunnat.
Men trots det så har jag lyckats sälja över 500 bilder och bokat ett antal bröllopsfotograferingar. DET för mig är ett tecken på att jag gjort ett bra jobb med tidigare kunder, som rekommenderat mig vidare.

Så tack alla som ger utan att förvänta sig massa tack eller saker tillbaka! Det är människor som ni som får dagen att verka lite ljusare än den faktiskt är!

 

Och om ni vill passa på att beställa era egna upplagesignerade kopior av mina bilder, boka en porträttfotografering eller t.o.m. behöver en fotograf till ett bröllop i sommar är hjärtligt välkomna att kontakta mig!

 

//Lina

 

© Lina Bjernheim | www.bjernheim.se | info(at)bjernheim.se

 


Baksidan av allt roligt

 

Det finns två sidor av alla mynt. Även på någonting så roligt som att arbeta professionellt som fotograf. Baksidan på det är kontorsjobbet, även om det är roligt att få betalt för det man levererar.

Idag har jag suttit med redovisning och fakturering, vilket gör min plånbok lite gladare i slutet av varje månad.

Samt fått iväg ett nytt kontrakt till en kund för en inspirerande och fantastisk bröllopsfotografering i början av sommaren.

 

 

//Lina

 

© Lina Bjernheim | www.bjernheim.se | info(at)bjernheim.se

 


RSS 2.0